Heerlijke amuse van het huis.
Vol au vents met champagne en gamba’s.
Rosbief van hert met specerijenkorst en knolselderij remoulade.
Terrine van rode biet met geitenkaas.
Soep van gepofte witlof met px – siroop en creme crue.
Proeverijtje van champignonpaté, ham mousse en gerookte zalmboter.
Broodassortiment.
Snoekbaars met paling, beurre blanc en bereidingen van pastinaak.
Eendenborst met arabische kruiden en creme van knolselderij.
Ravioli met spinazie en ricotta, met pangratto en een saus van zoetzure ui, rozijnen en pijnboompitjes.
In wijn en boter gestoofde prei met kappertjes en dragon.
Gegratineerde spruitjes met citroen, munt en karnemelk.
Geroosterde aardappeltjes met knoflook en rozemarijn.
Mousse van brie met cranberry – portsaus.
Gebakken appels gevuld met cheesecake.
Chocolade shortbread met baileys.
Peren – pecan strudel met saus van tonkaboon.