evenementen
Op 24 november 2023 gaan we 'wild'
Het is tijd om de smaken van het wildseizoen te ontdekken. We nodigen je uit voor een heerlijk 4-gangen wildmenu, samengesteld door ons keukenteam. Het menu kost €45 p.p. inclusief amuse en tafelwater.
Geen liefhebber van wild? Geen probleem! We begrijpen dat wild niet voor iedereen is, dus bieden we een alternatief aan. Laat het ons even weten bij je reservering, en we zorgen ervoor dat je net zo kunt genieten!
Inloop: 19.00 u – Start diner: 19.30 u.
Een plekje reserveren? Bel ons op 045 405 26 20 of stuur een e-mail naar info@naevedepaort.nl
Verrassing van het huis.
Prosciutto van wild zwijn met een salade van radicchio, kweepeerchutney en kruidkoek croutons.
Filodeeg sigaartje van geplukte eend* met baharat, pistachenootjes en yoghurt – citroendip.
* Alternatief: Lam ipv eend. Graag aangeven bij je reservering.
Duo van hert:
Sukade en spies van hert* met crème van kweepeer, knolselderij fondant en gerookte aardappel – schuim.
* Alternatief: Tournedos ipv hert. Graag aangeven bij je reservering.
Warme crumble van rood fruit, sinaasappel, gember en kaneel met een bolletje pistache ijs.
Sharing X-mas menu - maandag 25 december 2023 = VOL
Wij vullen bij iedere gang jullie tafel met diverse feestelijke gerechtjes om samen van te proeven en te delen!
Lunch – 3 gangen €50 p.p. VOL
Aankomsttijden: 12:00 / 13:00 uur
Amuse + gang 2, 3 en 4
Diner – 4 gangen €65 p.p. VOL
Een plekje reserveren? Bel ons op 045 405 26 20 of stuur een e-mail naar info@naevedepaort.nl
Heerlijke amuse van het huis.
Vol au vents met champagne en gamba’s.
Rosbief van hert met specerijenkorst en knolselderij remoulade.
Terrine van rode biet met geitenkaas.
Soep van gepofte witlof met px – siroop en creme crue.
Proeverijtje van champignonpaté, ham mousse en gerookte zalmboter.
Broodassortiment.
Snoekbaars met paling, beurre blanc en bereidingen van pastinaak.
Eendenborst met arabische kruiden en creme van knolselderij.
Ravioli met spinazie en ricotta, met pangratto en een saus van zoetzure ui, rozijnen en pijnboompitjes.
In wijn en boter gestoofde prei met kappertjes en dragon.
Gegratineerde spruitjes met citroen, munt en karnemelk.
Geroosterde aardappeltjes met knoflook en rozemarijn.
Mousse van brie met cranberry – portsaus.
Gebakken appels gevuld met cheesecake.
Chocolade shortbread met baileys.
Peren – pecan strudel met saus van tonkaboon.